Antena 3 CNN Actualitate Glume pe seama elicopterului prăbușit din Capitală: S-a împiedicat de un munte de gunoi

Glume pe seama elicopterului prăbușit din Capitală: S-a împiedicat de un munte de gunoi

După aterizarea forțată a elicopterului militar în Sectorul 1 al Capitalei, internauții au început să facă o serie de glume pe această temă. ”Elicopter prăbuşit în Sectorul 1 după ce s-a lovit de un munte de gunoaie”.

Glume pe seama elicopterului prăbușit din Capitală: S-a împiedicat de un munte de gunoi
de Andreea Ştefan    |    15 Iul 2021   •   18:28

Un elicopter militar a aterizat de urgenţă, în această dimineaţă, în sensul giratoriu de la Aviatorilor, în Bucureşti.

După toate știrile legate de acest subiect, pe internet a început să circule și o serie de glume.

Prima dintre ele ar fi legătura dintre Liviu Dragnea și elicopterul aterizat forțat - ”Dragnea is back in business” (Dragnea s-a întors la treabă).

O altă glumă care făcea legătura între cele două subiecte principale ale acestei zile - eliberarea lui Liviu Dragnea și elicopterul militar - este sincronizarea dintre cele două evenimente. Pe poza cu elicopterul aterizat în Sectorul 1 scrie: ”Avem nevoie de un mecanic” și întâmplarea face ca Dragnea să fie eliberat chiar astăzi.

Colegii de la Times New Roman au făcut și ei o glumă pe această temă, scriind un articol intitulat: ”Elicopter prăbuşit în Sectorul 1 după ce s-a lovit de un munte de gunoaie”.

Nici Ambasada Suediei din București nu s-a putut abține din a se amuza pe acest subiect: ”Cine are prioritate în sensul giratoriu de la Aviatorilor?Elicopterul/autoturismul?”, a scris aceasta într-o postare pe Facebook.

O altă glumă virală despre elicopterul militar viza transportul cu Uber-ul, în care la varianta ”Select” apărea elicopterul, iar prețul cursei era de 4.865 RON.

 

×
Subiecte în articol: elicopter militar glume
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close