Încă o demisie în PNL. Un deputat liberal a trecut la ALDE

10 Noi 2016   •   12:21
Încă o demisie în PNL. Un deputat liberal a trecut la ALDE Foto: Facebook

Deputatul PNL Niculina Mocioi a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că a semnat adeziunea la organizaţia judeţeană a ALDE, urmând să activeze în cadrul acestei formaţiuni politice.

Aceasta a menţionat că, după aproape un an în care nu a mai făcut declaraţii publice, fiind nemulţumită de modul în care a fost desemnat candidatul PNL la primăria Târgu Jiu, dar şi de politica internă dusă în partid, a ales devină membru al ALDE Gorj.

"De aproape un an am încercat să nu mai ies public cu niciun fel de declaraţii (...). Am ales să îmi fac treaba strict ca şi parlamentar şi să nu dau curs la niciun fel de provocare pentru că am primit destule. Am fost şi rămân un om de bună credinţă, am nevoie să cred într-un proiect în momentul în care am constatat că nu mai pot fi eu şi că îmi pierd identitatea ca şi om, nu am mai putut să rămân alături de o echipă. Astăzi am un nou proiect, sunt alături de echipa ALDE", a declarat Niculina Mocioi.

Prezent în aceeaşi conferinţă de presă, liderul ALDE Gorj, senatorul Dian Popescu, a afirmat că Niculina Mocioi nu a pus nicio condiţie pentru înscrierea în partid, nesolicitând vreo funcţie în cadrul formaţiunii.

Deputata de Gorj a intrat în Parlament pe listele PPDD, dar în 2014 a trecut la PNL.

Sursă: Agerpres
x close