Antena 3 CNN Actualitate Incendiu uriaş la o fabrică de cauciucuri din Dej | Zeci de pompieri luptă cu flăcările

Incendiu uriaş la o fabrică de cauciucuri din Dej | Zeci de pompieri luptă cu flăcările

Incendiu uriaş la o fabrică de cauciucuri din Dej. Zeci de pompieri intervin pentru stingerea flăcărilor, iar o hală este în pericol de prăbuşire.

Incendiu uriaş la o fabrică de cauciucuri din Dej | Zeci de pompieri luptă cu flăcările
Sursa foto: Antena 3
de Bianca Timșa    |    Vasile Dale    |    12 Mai 2022   •   12:56

"În aceste momente pompierii din cadrul Detașamentului Dej, Cluj-Napoca și Turda intervin pentru stingerea unui amplu incendiu care a cuprins o hală a unei companii cu obiectiv de activitate producția de cauciucuri.

În momentul sosirii pompierilor flăcările se manifestau cu violență. La fața locului au fost dislocate patru autspeciale pentru stins incendii, trei autoscări și un echipaj SMURD. Au fost solicitate o autospecială pentru stins incendii din cadrul Detașamentului Beclean a ISU Bistrița Năsăud și două cisterne cu apă ale Primăriei municipiului Dej.

Preventiv a fost dislocat la fața locului și un echipaj SMURD, iar până în aceste momente nu au fost persoane care să solicite consult medical.

Operațiunile de stingere desfășurate la fața locului sunt solicitante pentru forțele de intervenție având în vedere că pereții halei și acoperișul prezintă pericol de prăbușire", se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

×
Subiecte în articol: incendiu Dej
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close