Antena 3 CNN Actualitate Incendiu la un vagon cu cărbune în Gara Golești din Argeș. Pompierii acționează cu un echipament special pentru a răci încărcătura

Incendiu la un vagon cu cărbune în Gara Golești din Argeș. Pompierii acționează cu un echipament special pentru a răci încărcătura

Un incendiu a izbucnit în această după amiază la un vagon încărcat cu cărbune în Gara Golești din județul Argeș. Pompierii spun că stingerea vagonului este dificilă.

Incendiu la un vagon cu cărbune în Gara Golești din Argeș. Pompierii acționează cu un echipament special pentru a răci încărcătura
de Mariana Zaharia    |    Ioana Mircea    |    21 Iul 2023   •   17:18

Pompierii din județul Argeș intervin, în această după amiază, după ce a fost sesizat fum produs la un vagon încărcat cu cărbune, staționat în Gara Golești. Din fericire nu au fost înregistrate victime.

Alarma a fost dată în jurul orei 15.00. Angajații gării au anunțat ca iese fum dintr-un vagon al unui tren staționat și încărcat cu cărbune. Pompierii au mers cu două autospeciale și au tras liniile de stingere în așa fel încât să nu încurce traficul feroviar.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pompierii susțin că intervenția este una dificilă. "A fost sesizată fumegație produsă la un vagon aflat staționat în Gara Golești care, din primele informații, ar fi încărcat cu cărbune. Intervin pompierii de la Detașamentul Pitești cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

La ora transmiterii știrii, pompierii lucrează pentru răcirea încărcăturii din vagon și lichidarea sursei fumului. Pentru a putea pătrunde în profunzimea încărcăturii se va folosi și un accesoriu de refulare tip lance. Incendiul nu se manifestă cu flacără. Garnitura de vagoane era staționată pe o linie din gară”, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș.

 

 

×
Subiecte în articol: incendiu vagon gara Argeş
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close