Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-a prăbușit în fața unei femei și a intrat în stop cardiac. Ce s-a întâmplat cu acest bărbat după câteva zile - VIDEO

S-a prăbușit în fața unei femei și a intrat în stop cardiac. Ce s-a întâmplat cu acest bărbat după câteva zile - VIDEO

S-a prăbușit în fața unei femei și a intrat în stop cardiac. Ce s-a întâmplat cu acest bărbat după câteva zile - VIDEO
26 Ian 2017   •   12:03

Un bărbat din Colorado a reușit să găsească femeia care i-a salvat viața cu ajutorul rețelei de socializare Facebook.

Amy Smythe (39 de ani) participa la un maraton când a observat cum un bărbat se prăbușește la numai câțiva metri de ea. Acesta intrase în stop cardiac, iar Amy, de profesie asistentă medicală, nu a irosit nicio secundă și a sărit în ajutorul lui. A început manevrele de resuscitare, manevre pe care le-a continuat până la sosirea ambulanței. Din fericire, medicii au reușit să restabilească ritmul cardiac al bărbatului de 44 de ani și să-i salveze viața.

Au zile bune după acest incident, iar Amy credea că nu-l va cunoaște niciodată pe bărbatul căruia îi salvase viața. Însă se înșela.

După ce și-a revenit, Bill Amirault a realizat un filmuleț cu scopul de a găsi femeia care i-a salvat viața și de a-i mulțumi. Materialul video s-a viralizat rapid pe rețele de socializare, unde a fost vizionat de peste 1,4 milioane de oameni.

Amy mărturisește că, în momentul în care a văzut filmulețul pe Facebook, nu și-a putut stăpâni lacrimile. „Eram pur și simplu copleșită de emoții”.

×
Subiecte în articol: resuscitare salvare Facebook
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close