Antena 3 CNN Actualitate Inedit Urma să fie executat, așa că deținutul și-a ales ultima masă. Toți au rămas muți de uimire când au auzit ce își dorește

Urma să fie executat, așa că deținutul și-a ales ultima masă. Toți au rămas muți de uimire când au auzit ce își dorește

Urma să fie executat, așa că deținutul și-a ales ultima masă. Toți au rămas muți de uimire când au auzit ce își dorește
01 Noi 2018   •   22:45

Urma să fie condamnat la moarte, așa că i s-a oferit ocazia să își aleagă ultima cină. Toți au rămas uimiți când au văzut ce își dorea.

Edmund Zagorski, în vârstă de 63 de ani, a fost condamnat la moarte încă din 1984, pentru uciderea a doi bărbați: John Dotson, 35 de ani, și Jimmy Porter, 32 de ani. Edmund Zagorski era atunci un dealer de droguri, care a văzut că noii lui clienți aveau mulți bani asupra lor.

I-a convins să meargă într-un loc ferit, unde i-a împușcat și le-a tăiat gâtul amândurora. Execuția lui s-a amânat 34 de ani. Conform legii din SUA, orice condamnat la moarte poate alege metoda prin care să fie executat (injecția letală sau scaunul electric) și își poate alege un ultim meniu, dar care să nu coste mai mult de 20 de dolari.

Edmund Zagorski, care urmează să fie executat în această seară, a ales să fie executat cu scaunul electric, fiindcă, susține el, moare instantaneu, nu se chinuie cum o fac cei care aleg injecția. La ultimul meniu, el n-a cerut vreo friptură în sânge sau o pizza, cele mai solicitate meniuri, ci a cerut codițe de porc, scrie mirror.

×
Subiecte în articol: condamnat la moarte
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close