Antena 3 Actualitate Justiție Fiul milionarului Dan Adamescu demască abuzurile din sistem: „Sunt folosit ca unealtă de şantaj”

Fiul milionarului Dan Adamescu demască abuzurile din sistem: „Sunt folosit ca unealtă de şantaj”

12 Feb 2017   •   13:41
Fiul milionarului Dan Adamescu demască abuzurile din sistem: „Sunt folosit ca unealtă de şantaj”
Sursa foto: Foto: Agerpres

La o zi după moartea tatălui său, fiului lui Dan Adamescu a primit, după cinci amânări, decizia de respingere a cererii de anulare a mandatului său. Acum acesta a decis că este momentul să vorbească mai mult şi susţine că este folosit ca unealtă pentru şantaj.

„De asta cred că mă vor autorităţile române, pentru că vor să mă închidă. Acesta este motivul principal, să mă bage la închisoare. Tatăl meu a fost condamnat din prima zi de process. Acţiunile sale au fost declarate ilegale în momentul în care a apărut în sala de judecată, în prima zi. Nu a avut dreptul la eliberare condiţionată pentru că a negat acuzaţiile care i se aduceau. Nu a fost un process. A fost o decizie politică şi totul a fost făcut printr-un ordin primit de sus. Sunt folosit ca unealtă de şantaj. Tatăl meu a stat mereu cu capul sus, şi-a declarat mereu nevinovăţia în România”, a declarat Alexandru Adamescu, fiului miliardarului, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: dan adamescu

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close