Antena 3 CNN Actualitate Justiție Fiul milionarului Dan Adamescu demască abuzurile din sistem: „Sunt folosit ca unealtă de şantaj”

Fiul milionarului Dan Adamescu demască abuzurile din sistem: „Sunt folosit ca unealtă de şantaj”

Fiul milionarului Dan Adamescu demască abuzurile din sistem: „Sunt folosit ca unealtă de şantaj”
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Feb 2017   •   13:41

La o zi după moartea tatălui său, fiului lui Dan Adamescu a primit, după cinci amânări, decizia de respingere a cererii de anulare a mandatului său. Acum acesta a decis că este momentul să vorbească mai mult şi susţine că este folosit ca unealtă pentru şantaj.

„De asta cred că mă vor autorităţile române, pentru că vor să mă închidă. Acesta este motivul principal, să mă bage la închisoare. Tatăl meu a fost condamnat din prima zi de process. Acţiunile sale au fost declarate ilegale în momentul în care a apărut în sala de judecată, în prima zi. Nu a avut dreptul la eliberare condiţionată pentru că a negat acuzaţiile care i se aduceau. Nu a fost un process. A fost o decizie politică şi totul a fost făcut printr-un ordin primit de sus. Sunt folosit ca unealtă de şantaj. Tatăl meu a stat mereu cu capul sus, şi-a declarat mereu nevinovăţia în România”, a declarat Alexandru Adamescu, fiului miliardarului, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: dan adamescu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close