Antena 3 CNN Actualitate Justiție Ion Ariton, fostul ministru al Economiei, prima reacție după ce a fost achitat în dosarul "Gala Bute“: „Sunt foarte nemulțumit”

Ion Ariton, fostul ministru al Economiei, prima reacție după ce a fost achitat în dosarul "Gala Bute“: „Sunt foarte nemulțumit”

Ion Ariton, fostul ministru al Economiei, prima reacție după ce a fost achitat în dosarul "Gala Bute“: „Sunt foarte nemulțumit”
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Mar 2017   •   12:29

Achitat de Înalta Curte de Casație și Justiție a României în dosarul  "Gala Bute“, fostul ministru al Economiei și Comerțului Ion Ariton se declară nemulțumit.

"Sunt, de fapt, foarte nemulțumit. Eu știam ce am făcut. Trei ani de zile am pierdut totul din cauza unor acuzații nedrepte. De aceea nu mă pot bucura acum, pentru că eu nu am avut ce să caut și să fiu târât în acea mocirlă“, a afirmat liderul ALDE Sibiu pentru turnulsfatului.ro.

Decizia ÎCCJ nu este definitivă și poate fi atacată de părțile implicate. Alături de alți inculpați, procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Ion Ariton, pentru participație improprie la abuz în serviciu și folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite.

Procurorii DNA au susținut în rechizitoriul depus în instanță faptul că Ion Ariton ar fi determinat zece companii din subordinea Ministerului Economiei să sponsorizeze organizarea unei gale de box profesionist în vara anului 2011, în cadrul căreia a luptat Lucian Bute.

×
Subiecte în articol: Ion Ariton prima reacţie
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close