Antena 3 CNN Actualitate Justiție Parchetul s-a autosesizat după dezvăluirile făcute despre antisepticele diluate

Parchetul s-a autosesizat după dezvăluirile făcute despre antisepticele diluate

Parchetul s-a autosesizat după dezvăluirile făcute despre antisepticele diluate
26 Apr 2016   •   10:28

În urma dezvăluirilor făcute de jurnalistul Cătălin Tolontan, la Parchetul General s-a constituit un dosar penal în care se vor face acte premergătoare pentru verificarea informațiilor apărute pe blogul jurnalistului.

Procurorul general interimar al României a solicitat secției de Urmărire Penală demararea cercetărilor în acest sens.

"În această dimineaţă ne-am sesizat din oficiu şi cu privire la ancheta desfaşurată de către domnul Tolontan şi de asemenea am sesizat secţia de urmărire penală pentru întocmirea unui dosar în această cauză", a spus Bogdan Licu.

Jurnalistul Cătălin Tolontan a explicat, într-o intervenție în direct în emisiunea Previziunile Zilei, realizată de Sabina Iosub, că nu are de gând să dea mai multe detalii sau amănunte procurorilor, informațiile fiind deja publice.

“E treaba Parchetului să ne cheme și e treaba noastră să mergem să vorbim. Dar, ca lucrurile să fie clare, nu le vom spune absolut nimic. Ne vom duce cu ziarele și le vom pune pe masă. Noi, mai mult decât cititorilor nu spunem nimănui. Nici Parchetului, nici DNA-ului, nimănui. Că nu suntem în niciun fel parte cu Parchetul sau cu altcineva. Treaba noastră este să relatăm. Deci să fie clar, nu vom relata nimic în plus Parchetului.”

 

 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close