Antena 3 CNN Actualitate Liderul grupului UDMR, Atilla Korodi: „S-a spus că premierul ar căuta o soluție pentru Guvern printr-un dialog cu noi. Nu am fost contactați de Dăncilă”

Liderul grupului UDMR, Atilla Korodi: „S-a spus că premierul ar căuta o soluție pentru Guvern printr-un dialog cu noi. Nu am fost contactați de Dăncilă”

Liderul grupului UDMR, Atilla Korodi: „S-a spus că premierul ar căuta o soluție pentru Guvern printr-un dialog cu noi. Nu am fost contactați de Dăncilă”
27 Aug 2019   •   08:38

Liderul grupului UDMR, Atilla Korodi, a mărturisit că nu a avut nicio discuție cu Viorica Dăncilă de când ALDE a decis să plece de la guvernare. 

„Nu am avut niciun contact, dar nici zilele trecute nu a fost vreun contact când au apărut știrile că Viorica Dăncilă ar căuta o soluție printr-un dialog cu noi. Nu, nu s-a întâmplat și cred că e normal. După poziția noastră, după moțiunea de cenzură din iunie-iulie, era evident că era un pas care nu avea o bază solidă să discuți cu UDMR pentru că UDMR nu avea cum să susțină un guvern împotriva căruia a votat în iunie. 

În două luni de zile nu prea au cum să se schimbe lucrurile radical. Din punctul nostru de vedere, Guvernul actual nu mai are susținere parlamentară de când ALDE și-a anunțat retragerea. Cel mai bine ar fi, ca să nu se forțeze scandalul politic, ca premierul și guvernul să se retragă. Dacă nu, probabil o moțiune de cenzură ar trece”. 

Atilla Korodi a explicat că nici dacă s-ar pune problema unei discuții cu premierul, UDMR nu ar fi dispus să poarte negocieri. 

×
Subiecte în articol: ALDE
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close