Antena 3 CNN Actualitate Limuzină de 100.000 de euro, scoasă la vânzare de Arhiepiscopia Buzăului. Preoţii şi-au dat seama că sfidează... modestia

Limuzină de 100.000 de euro, scoasă la vânzare de Arhiepiscopia Buzăului. Preoţii şi-au dat seama că sfidează... modestia

de O.P.    |    02 Apr 2013   •   06:00

 Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei vrea să îşi schimbe imaginea în faţa enoriaşilor. Trei maşini de lux, cumpărate de înalţii prelaţi cu sute de mii de euro, vor fi acum scoase la vanzare. Iniţiativa aparţine noul arhiepiscop care vrea să potrivească imaginea bisericii cu situaţia economică a enoriaşilor.

Nu se ştie exact ce vor face capii bisericii cu banii luaţi pe maşini, însă oamenii speră că aceştia vor fi folosiţi pentru ajutorarea nevoiaşilor.

Limuzina de 100.000 de euro, cu care s-au plimbat capii bisericii din Buzău şi Vrancea, va fi vândută din cauză că este în contrast cu nivelul de trai al enoriaşilor.

Mulţi dintre credincioşi se aşteaptă ca banii obţinuţi de Arhiepiscopie după vânzarea limuzinelor să fie folosiţi în scopuri caritabile.

Preoţii speră să scoată pe cele trei maşini de lux peste 130 de mii de euro.
×
Subiecte în articol: Biserica ortodoxa

Prețul gigacaloriei pentru populație a crescut la 1 aprilie 2022

Cât o să ne coste încălzirea pentru un apartament cu două camere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close