Antena 3 CNN Actualitate Locale Atac în stil mafiot la Iași. Bărbatul surprins de camere când dădea foc unei mașini a fost arestat preventiv

Atac în stil mafiot la Iași. Bărbatul surprins de camere când dădea foc unei mașini a fost arestat preventiv

O mașină a unui serviciu de pază din Iași a ars complet în urma unui incendiu provocat de un individ. Bărbatul surprins de camere când dădea foc mașinii a fost reţinut și, ulterior, arestat preventiv pentru 30 de zile.

Atac în stil mafiot la Iași. Bărbatul surprins de camere când dădea foc unei mașini a fost arestat preventiv
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Dec 2023   •   15:33

Bărbatul suspectat că a incendiat mașina unui serviciu de pază din Iași a fost arestat preventiv, duminică, pentru 30 de zile.

În imaginile surprinse de camerele video de supraveghere și difuzate de Antena 3 CNN se observă momentul în care bărbatul dă foc mașinii. Incidentul s-a întâmplat în parcarea unui bloc din cartierul Nicolina II.

Autovehiculul a fost cuprins imediat de flăcări iar, la un moment dat, bateria a explodat şi a panicat localnicii din zonă.

Aceste momente au fost, de asemenea, surprinse într-o filmare cu telefonul realizată de o persoană de la fața locului.

Atac în stil mafiot: o mașină a fost incendiată și s-a făcut scrum, la Iași. Ce spune Poliţia

"La data de 16 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul Iași, o persoană fiind condusă la audieri.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 16 decembrie a.c., a fost reținut un bărbat, de 43 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere.

La data de 17 decembrie a.c., acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, cu propuneri legale.

Cercetările sunt continuate de polițiști", transmit autorităţile.

×
Subiecte în articol: atac mafiot Iași masina incendiu
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close