Antena 3 CNN Actualitate Locale Cruce ridicată în cinstea unui drum asfaltat din Dolj. Ce spune primarul despre deosebita lucrare - VIDEO

Cruce ridicată în cinstea unui drum asfaltat din Dolj. Ce spune primarul despre deosebita lucrare - VIDEO

Cruce ridicată în cinstea unui drum asfaltat din Dolj. Ce spune primarul despre deosebita lucrare - VIDEO
Sursa foto: Foto: Facebook.com/arpad.dobre
05 Iul 2018   •   11:29

Monument ridicat în cinstea asfaltării unui drum. Autorităţile din Vela, judeţul Dolj, au fost atât de mândre că au asfaltat drumul din localitate, încât au ridicat o cruce care să "sfinţească" lucrarea. Culmea este că monumentul a fost ridicat la intrarea în sat, iar marea asfaltare s-a oprit fix la câţiva metri de monument. Drumul, pe o lungime de 10 kilometri a fost reabilitatat cu fonduri de la bugetul local şi de la Consiliul Judeţean Dolj. Primarul comunei susţine că cetăţenii au fost cei care au cerut ridicarea monumentului.

Gheorghe Câmpeanu a intervenit în direct prin telefon la Antena 3, unde a explicat că monumentul a fost realizat din dorinţa cetăţenilor, iar costurile nu au fost ridicate. Edilul a spus că pe viitor mai are şi alte planuri.

''După acest drum asflaltat avem trei proiecte pentru care s-a semnat contracte de finanţare. E vorba de alimentare cu apă în comuna Vela, de reabilitarea unei şcoli şi un dispensar'', a spus edilul. Întrebat dacă vor mai fi ridicate şi alte monumente la fel de deosebite în cinstea lor, primarul nu a ezitat să răspundă şi a spus hotărât, ''dacă e cazul, da''.

×
Subiecte în articol: cruce monument asfaltare Dolj primar lucrare drum
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close