Antena 3 CNN Actualitate Locale Un director din Tulcea şi-a surprins fosta soţie cu noul iubit şi şi-a ieşit din minţi. Cei doi bărbaţi au ajuns la spital

Un director din Tulcea şi-a surprins fosta soţie cu noul iubit şi şi-a ieşit din minţi. Cei doi bărbaţi au ajuns la spital

Directorul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică din Tulcea este cercetat de polițiști după ce, ieri seară, l-a atacat cu toporul pe iubitul fostei sale soții. Ambii bărbați au ajuns la spital în urma conflictului.

Un director din Tulcea şi-a surprins fosta soţie cu noul iubit şi şi-a ieşit din minţi. Cei doi bărbaţi au ajuns la spital
Sursa foto: Hepta
de Ioana Mircea    |    02 Oct 2022   •   19:42

Polițiștii din Babadag au intervenit sâmbătă seară, după ce doi bărbați au început să se bată în mijlocul străzii.

Bătaia s-ar fi produs între Marius Strat, directorul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Tulcea, și noul concubin al fostei sale neveste, de care acesta ar fi divorțat recent.

Împreună cu fosta sa soție, Strat are un copil. În urma divorțului, femeia și-ar fi refăcut viața alături de un alt bărbat, însă în altă localitate, respectiv în Babadag.

Marius Strat se întorcea de la Constanța, sâmbătă seară, însă drumul l-a dus prin Babadag. Soarta a făcut să-și vadă fosta nevastă la braț cu noul său iubit.

Strat ar fi oprit imediat mașina și ar fi ieșit înarmat cu o toporișcă pentru drumeții, fără să scoată teaca de protecție a lamei. A urmat o bătaie zdravănă în urma căreia ambii bărbați au fost răniți și au fost internați.

În urma celor întâmplate, pe numele lui Strat a fost înregistrat un dosar penal pentru loviri și alte violențe. Se pare că noul iubit al femeii mai făcuse o plângere la poliție pentru amenințare pe numele fostului soţ al iubitei sale, notează gandul.ro.

×
Subiecte în articol: Tulcea atac Babadag
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close