Antena 3 CNN Actualitate Locale DN 6 ar putea fi închis între Craiova şi Lugoj: Surpări şi alunecări de teren

DN 6 ar putea fi închis între Craiova şi Lugoj: Surpări şi alunecări de teren

Pericol de circulație pe Drumul Național 6. Șoseaua stă să cadă după ce ploile din ultimele zile au provocat alunecări de teren

de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Apr 2023   •   10:28

Pericol important pentru șoferii care circulă pe Drumul Național 6, între Craiova și Lugoj. Șoseaua stă să cadă în râpă după ce s-a rupt din cauza unor alunecări de teren. În acest moment, nimeni nu lucrează la repararea DN6, la repararea la ceea ce a mai rămas din drum. 

Există un adevărat pericol pe DN6, cel care leagă Banatul de Oltenia. La 10 kilometri de localitatea Mehadea, din județul Caraș-Severin, carosabilul stă la propriu să cadă pe o suprafată de 30 de metri. Asfaltul a cedat din cauza alunecărilor de teren provocate de ploile din ultima vreme. 

Drumarii încearcă să soluționeze acest lucru, dar este foarte dificil deoarece în ultimele două săptămâni a plouat încontinuu. Apa infiltrată sub carosabil a provocat desprinderea unor bucăți uriașe de asfalt, chiar și de trei metri. 

Este un adevărat pericol să tranzitezi acest drum, deoarece DN6 este un drum tranzitat de mașini de mare tonaj care străbat vestul țării de la Vama Calafat. Circulația se desfășoară cu greutate, cozile de mașini se întind pe mai mulți kilometri, fapt ce enervează șoferii. 

×
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close