Antena 3 CNN Actualitate Locale Un elev model, de 18 ani, și mama lui, profesoară în Constanța, găsiți morți în apartament: ”Jocul s-a sfârșit!”

Un elev model, de 18 ani, și mama lui, profesoară în Constanța, găsiți morți în apartament: ”Jocul s-a sfârșit!”

Descoperire șocantă la Constanța. Un adolescent de 18 ani, absolvent al Colegiului Național Mircea cel Bătrân, și mama acestui, cadru didactic, au fost găsiți morți în apartamentul în care locuiau.

Un elev model, de 18 ani, și mama lui, profesoară în Constanța, găsiți morți în apartament: ”Jocul s-a sfârșit!”
Sursa foto: Facebook / Mădălina Ivănescu
de Laura Dinu    |    25 Iun 2021   •   11:30

Apelul la 112 a fost făcut în urmă cu aproximativ o jumătate de oră. 

La fața locului s-au deplasat criminaliștii de la Inspectoratul Județean de Poliție din Constanța și încearcă să afle ce s-a întâmplat mai exact acolo. 

Potrivit surse Antena 3, băiatul ar fi fost găsit spânzurat de o țeavă metalică, iar mama acestuia, întinsă pe jos, decedată. Se ia în calcul ca mama să fi venit acasă, să își fi găsit fiul spânzurat, și să fi făcut infarct, ținând cont că, la prima vedere, trupurile nu prezintă urme de violență. 

În cursul serii de joi, colegii de serviciu ai mamei, cadrele didactice de la Liceul Ovidius, au încercat să o contacteze, însă aceasta nu a răspuns la telefon. Pe de altă parte, în această dimineață, vecinii au fost cei care au sunat la 112.

Mădălina Ivănescu, în vârstă de 48 de ani, era inspector școlar de fizică. 

”Jocul s-a sfârșit!”

Radu Ivănescu, fiul acesteia, în vârstă de 18 ani, practica sport de performață. Era înscris la Clubul Sportiv Știința din Capitală, unde făcea parte din echipa de baschet de până în 18 ani. 

Potrivit unei vecine de bloc, se pare că băiatul și-ar fi planificat gestul extrem și ar fi lăsat un mesaj pe pagina sa de socializare în care spunea ”Totul s-a sfârșit!”. Se pare că femeia are o fiică, de vârstă apropiată tânărului găsit decedat, cu care era și prietenă, aceasta fiind cea care a observat mesajul. 

”Numai cuvinte de laudă! Un copil binecrescut, educat, respectoasă și ea, și băiatul... Suntem înmărmuriți! Am și o fată clasa a XII-a, care a găsit aseară pe Facebook scris: ”Jocul s-a sfârșit!”

Vecinii spun că era un băiat educat și extrem de respectuos și, teoretic, nu ar fi avut niciun motiv pentru care să recurgă la un astfel de gest.

Pe de altă parte, surse Antena 3 spun că adolescentul a fost infectat cu SARS CoV-2 în luna martie. Acesta ar fi avut nevoie de internare, însă, după vindecare, ar fi rămas cu o teamă și, cel mai probabil, suferea de depresie. Mama i s-ar fi plâns unei vecine recent că nu îl poate lăsa deloc singur în apartament, din cauza temerilor pe care tânărul le avea. Totodată, și când părăsea domiciliul, acesta nu ieșea niciodată singur, ci numai însoțit de iubita lui. 

Ușa era încuiată pe interior

”În cursul zilei de astăzi, polițiștii Secției 2 au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că prietena sa nu răspunde la ușă și nici la telefon. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa apartamentului este încuiată pe interior, fiind necesară intervenția unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea pentru pătrunderea în apartament.

În interiorul locuinței au fost identificate două persoane, fiind vorba despre un tânăr, de 18 ani, găsit spânzurat, și o femeie, de 48 de ani, decedată într-o altă încăpere. Decesul a fost constatat de echipajul din cadrul S.A.J. Constanța.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și un medic legist, pentru stabilirea situației de fapt. Cercetările continuă”, se arată într-un comunicat al poliției.

×
Subiecte în articol: Constanța
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close