Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Nu a văzut-o și a luat-o sub roată!” O mamă și-a călcat, din greșeală, fetița cu mașina

”Nu a văzut-o și a luat-o sub roată!” O mamă și-a călcat, din greșeală, fetița cu mașina

Accident înfiorător în Argeș. O fetiță de opt ani se luptă să trăiască după ce a fost lovită cu mașina, din greșeală, chiar de mama ei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Iun 2023   •   07:13

Copila a fost dusă de urgență, cu un elicopter, la un spital din capitală iar pe numele femeii a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Polițiștii fac însă cercetări suplimentare. 

Accidentul s-a petrecut în comuna argeșeană Dărmănești. Mama fetiței se întorcea de la serviciu. În timp ce voia să parcheze în curte, cea mică ar fi ajuns în fața mașinii fără ca femeia să o observe. 

”A venit de la serviciu mama fetiței, și fetița i-a sărit în față. Și a mama ei a dat cu mașina peste ea”, spune un vecin. 

”Spun oamenii că fetița ar fi trecut prin fața mașinii și mama ei nu a văzut-o și a luat o cu roata”, povestește un altul. 

Până la sosirea echipajelor de salvatori mama fetiței, asistentă medicală, a reușit să o scoată pe copilă de sub mașină și a început să o resusciteze. 

”La sosirea echipajului de pompieri victima fusese extrasă de către mama ei. Fetița se afla în stop cardio respirator, colegii mei începând manevrele de resuscitare”, a declarat Cătălin Cristescu, purtător de cuvânt ISU Argeș. 

După 40 de minute medicii au reușit să o readucă la viață pe fetiță. Ea a fost dusă imediat la spitalul de pediatrie din Pitești, iar apoi a fost transportată cu elicopterul la un spital din capitală. 

Cea mică este acum intubată și ventilată mecanic. Fetița are mai multe fracturi iar medicii se tem că ar putea rămâne cu traume grave dacă supraviețuiește, din cauza perioadei lungi în care a stat în stop cardio respirator. 

×
Subiecte în articol: Argeş
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close