Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei bărbaţi din Constanţa au furat 1.600 de metri de cablu pentru a vinde cuprul. Poliţiştii i-au prins în flagrant

Trei bărbaţi din Constanţa au furat 1.600 de metri de cablu pentru a vinde cuprul. Poliţiştii i-au prins în flagrant

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 36 de ani au fost arestați preventiv după ce au furat peste 1.600 de metri de cablu din sediul unei firme din Constanța.

Trei bărbaţi din Constanţa au furat 1.600 de metri de cablu pentru a vinde cuprul. Poliţiştii i-au prins în flagrant
Sursa foto: pixabay.com
de Silvia Preda    |    06 Ian 2023   •   19:49

În 20 decembrie 2022 cei trei bărbați au furat doi tamburi cu cablu, în lungime totală de 1.600 de metri, din incinta unei societăți comerciale cu sediul în municipiul Constanța.

În urma investigațiilor, în 4 ianuarie, polițiștii de la transporturi i-au prins în flagrant delict pe cei trei, în timp ce comercializau o parte din cuprul sustras, rezultat în urma arderii cablurilor.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de aproximativ 30%, fiind predat părții vătămate.

Cei trei hoţi au fost prinşi în flagrant când vindeau o parte din cuprul sustras

Doi dintre bărbați, de 35 și 36 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore. Cel de-al treilea bărbat, de 26 de ani, s-a sustras cercetărilor, fiind prins și reținut joi.

Cei trei au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și, ulterior, instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, aceasta fiind admisă.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Constanța cablu cupru
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close