Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Deva a plătit 40.000 de lei pe un lingou din aur fals

Un bărbat din Deva a plătit 40.000 de lei pe un lingou din aur fals

Un localnic din Deva a pierdut peste 40.000 de lei după ce a fost ademenit să cumpere lingouri contrafăcute.

Un bărbat din Deva a plătit 40.000 de lei pe un lingou din aur fals
Sursa foto: Pixabay.com
de S.T.    |    07 Mai 2020   •   19:33

Un bărbat din Deva a reclamat Poliției că în urmă că a fost înşelat cu peste 40.000 de lei. Bărbatul a relatat că un necunoscut l-a indus în eroare şi i-a vândut un lingou confecţionat din metal comun, despre care a afirmat că este din aur şi că îl vinde la un preţ rezonabil, de 80 de lei pe gram.

Victima înşelăciunii le-a adus la cunoştinţă poliţiştilor că, în urma unei înţelegeri telefonice, bărbatul necunoscut s-a oferit să îi mai vândă un alt „lingou din aur”.

Ce s-a găsit la escrocul care vindea lingouri din aur fals 

„Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva, în cursul zilei de ieri, au realizat o acţiune de prindere în flagrant, pe o stradă din municipiul Deva, a unui tânăr de 26 ani, din municipiul Sebeş. Asupra acestuia din urmă au fost găsite două lingouri din metal comun, similare cu cel cumpărat de partea vătămată, în data de 4 mai 2020. Tânărul a fost reţinut pe o durată de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la înşelăciune. Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva, urmând să fie prezentat magistraţilor în vederea luării măsurilor legale”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, scrie zhd.ro.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

 

×
Subiecte în articol: lingou aur
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close