Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără mamă din Medgidia și-a înjunghiat fetița în vârstă de patru ani pentru că 'făcea gălăgie'

O tânără mamă din Medgidia și-a înjunghiat fetița în vârstă de patru ani pentru că 'făcea gălăgie'

O tânără mamă din Medgidia și-a înjunghiat fetița în vârsă de patru ani, cu un cuțit de bucătărie. Potrivit unor surse, fetița a fost înjunghiată de două ori în abdomen.

O tânără mamă din Medgidia și-a înjunghiat fetița în vârstă de patru ani pentru că 'făcea gălăgie'
de S.T.    |    28 Mar 2020   •   16:24

Potrivit Serviciului de Ambulanță Constanța, salvatorii au fost solicitați, astăzi, în Medgidia, pentru a prelua o fetiță de patru ani, care are două răni înjunghiate în abdomen.

Copilul a fost găsit de echipajul de pe ambulanță cu două răni înjunghiate în abdomen și a fost preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Din primele informații, mama a fugit, dar a fost prinsă, la scurt timp, de polițiști.

"Astăzi, în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 4 ani, s-ar afla înjunghiată, la domiciliul său din municipiul Medgidia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că minora ar fi fost înjunghiată de către mama sa, de 28 de ani, care ar fi părăsit locuința dupa comiterea faptei. Aceasta a fost găsită de polițiști și condusă la sediul Poliției municipiului Medgidia. 

Cercetările continuă, în vederea încadrării faptei si luarea măsurilor legale care se impun", se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.

Potrivit unor surse, tânăra de 28 de ani a eplicat că și-a înjunghiat fetița pentru că făcea gălăgie în casă.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Medgidia injunghiata
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close