Antena 3 CNN Actualitate Locale Membrii unei familii din Medgidia, printre care și o fetiță de 10 ani, incendiați de trei indivizi. I-au bătut, i-au stropit cu benzină și le-au dat foc

Membrii unei familii din Medgidia, printre care și o fetiță de 10 ani, incendiați de trei indivizi. I-au bătut, i-au stropit cu benzină și le-au dat foc

Bărbaţii din Medgidia care au stropit sâmbătă cu benzină şi au incendiat o familie de rivali cu care aveau un conflict mai vechi au fost arestaţi astăzi.

Membrii unei familii din Medgidia, printre care și o fetiță de 10 ani, incendiați de trei indivizi. I-au bătut, i-au stropit cu benzină și le-au dat foc
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    08 Aug 2022   •   09:31

Potrivit anchetatorilor, atacatorii au intrat în casă la ora 2 noaptea, au bătut crunt toți membrii familiei, după care i-au stropit cu benzină și le-au dat foc. În total, patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Între acestea, se află și o fetiță de 10 ani care a suferit arsuri grave. Aceasta a fost transferată de la Constanța la București, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În afară de fetiță, o femeie de 43 de ani are arsuri de gradul II și III, iar doi bărbați de 41 și respectiv 42 de ani au leziuni traumatice și arsuri. În cazul bărbatului de 42 de ani, rănile suferite i-au pus în pericol viața, a constatat medicul legist.

În urma investigațiilor, au fost identificați trei bărbați, cu vârste cuprinse între 37 și 57 de ani. Aceștia au arestați.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor calificat.

La data de 5 august a.c., în jurul orei 2.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, la domiciliul unei persoane, din municipiul Medgidia, a izbucnit un incendiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, mai multe persoane din imobilul respectiv fiind transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. 

Din cercetări a reieșit faptul că, pe fondul unui conflict anterior, în noaptea de 4/5 august a.c., în jurul orei 2.00, la domiciliul unei femei, de 44 de ani s-ar fi deplasat mai multe persoane, care ar fi pătruns în curte și în locuință, unde ar fi început să o lovească pe aceasta și pe membrii familiei sale. Mai mult, după agresiunile fizice, persoanele în cauză le-ar fi stropit cu benzină pe victime, ulterior dându-le foc, după care autorii ar fi părăsit locația. 

4 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind vorba despre o minoră, de 10 ani, care prezenta arsuri de gradul 1 și 2, o femeie, de 44 de ani, care prezenta arsuri de gradul 2 și 3, și 2 bărbați, de 41, respectiv 42 de ani, care prezentau leziuni traumatice și arsuri. 

În cazul bărbatului de 42 de ani, medicul legist a concluzionat faptul că leziunile produse i-au pus viața în pericol. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de omor calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. 

În urma investigațiilor, au fost identificați 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 37 și 57 de ani, bănuiți de comiterea faptelor. 

La aceeași dată, polițiștii de investigații criminale i-au reținut pe cei în cauză, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

La data de 6 august a.c., cei 3 au fost prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea arestării preventive pentru 30 de zile, iar instanța a admis propunerea.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

×
Subiecte în articol: Medgidia incendiați foc
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close