Antena 3 CNN Actualitate Locale Misterul din jurul soţilor găsiţi morţi pe plajă, la Gura Portiţei. Când au plecat de acasă, bărbatul a spus familiei că vor merge la o mânăstire

Misterul din jurul soţilor găsiţi morţi pe plajă, la Gura Portiţei. Când au plecat de acasă, bărbatul a spus familiei că vor merge la o mânăstire

Anchetă complexă în cazul soților găsiți morți pe plajă, la Gura Portiței. Există indicii că bărbatul din Iași și-a dus soția la mare ca să omoare, după care şi-a pus capăt zilelor.

Misterul din jurul soţilor găsiţi morţi pe plajă, la Gura Portiţei. Când au plecat de acasă, bărbatul a spus familiei că vor merge la o mânăstire
de Paul Ciurari    |    31 Aug 2023   •   10:55

Anchetatorii caută acum arma posibilei crime, după ce au apărut informații noi despre cei doi soți din comuna ieșeană Todirești, găsiți morți la Gura Portițe în weekend. 

Ipoteza unei crime urmate de sinucidere devine din ce în ce mai plauzibilă. Apropiați ai familiei pictează un tablou care ar arăta o premeditare a faptelor. 

Oamenii spun că bărbatul era din ce în ce mai violent și obișnuia să își bată soția destul de crunt. Aceasta nu lucra, era casnică, nefiind lăsată de soț să meargă la muncă.

Cu puțin timp înainte să plece spre mare, bărbatul fugise dintr-un spital din Iași, acolo unde fusese diagnosticat pentru o boală destul de gravă. 

Când au plecat, bărbatul le-a spus familiei că vor pleca la o mânăstire. 

În weekendul trecut, trupul bărbatului a fost găsit pe țărmul mării, la Gura Portiței, iar undeva la doi kilometri a fost găsit și trupul soției. 

Ambele corpuri aveau semne de violență, semne care arătau o luptă între cei doi. Femeia a fost înjunghiată. 

Anchetatorii au stabilit că după ce bărbatul și-a înjunghiat soția, s-a întors în zona complexului unde erau cazați și, neștiind să înoate, a intrat de bunăvoie în mare pentru a-și pune capăt zilelor. 

Acum, familia se pregătește de înmormântare, însă cei doi soți vor fi înmormântați separat.

×
Subiecte în articol: Todiresti crimă Gura Portiţei
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close