Antena 3 CNN Actualitate Locale Piromanul arestat fiindcă a incendiat opt mașini în Capitală, cercetat pentru încă două fapte de distrugere

Piromanul arestat fiindcă a incendiat opt mașini în Capitală, cercetat pentru încă două fapte de distrugere

Piromanul arestat fiindcă a incendiat opt mașini în Capitală, cercetat pentru încă două fapte de distrugere
13 Apr 2018   •   16:40

Piromanul din Capitală, în vârstă de 45 de ani, care a incendiat cel puțin opt mașini la sfârșitul lunii trecute, este cercetat pentru alte fapte de distrugere. 

"S-a dispus extinderea acţiunii penale faţă de inculpatul D. N. C. cu privire la alte 2 acte materiale ale infracţiunii de distrugere în forma agravată…În fapt, s-a reţinut că, în data de 31.03.2018 în jurul orei 01:28, cu intenţie, a distrus prin incendiere, folosind o brichetă şi deşeuri menajere (materiale din hârtie, plastic, textile), un autoturism, ce se afla în parcarea amenajată în faţa unui bloc aflat pe str. Drumul Sării, sector 6... În intervalul orar 23:30-00:00, cu intenţie, a încercat să distrugă prin incendiere, folosind o brichetă şi deşeuri menajere, un autoturism, ce se afla parcat pe str. Petru Rareş, sector 1“, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. 

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Capitală incendiat cercetat distrugere
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close