Antena 3 CNN Actualitate Locale Un pompier din Borșa ar fi fost "incendiat" accidental de un coleg, la un grătar în curtea unității! Angajatul ISU a ajuns la spital

Un pompier din Borșa ar fi fost "incendiat" accidental de un coleg, la un grătar în curtea unității! Angajatul ISU a ajuns la spital

"Fă ce spune popa, nu ce face popa"! este un proverb românesc care îl putem adapta fără nicio problemă pentru a descrie incidentul grav care s-ar fi petrecut în incinta subnității de pompieri din orașul maramureșean Borșa. Așadar, "faceți ce spune pompierul, nu ce face pompierul!!!".

Un pompier din Borșa ar fi fost "incendiat" accidental de un coleg, la un grătar în curtea unității! Angajatul ISU a ajuns la spital
Sursa foto: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Aug 2022   •   15:36

Conform surselor Antena3, în weekend în sediul subunității de pompieri din Borșa a fost liniște. Liniște deplină, pentru că nu au fost intervenții care să solicite prezenta pompierilor militari. Cei care au fost de serviciu s-ar fi pus să își pregăteasca masa - un gratar făcut în curtea unității!

"Ghiță i-o dat foc la Dumitru în secția de pompieri" - aceste cuvinte au fost zilele acestea pe buzele locuitorilor din Borșa.

Se pare că unul dintre pompieri ar fi încercat să aprindă focul mai repede cu combustibil inflamabil lichid. S-ar fi produs o flamă puternică și un alt pompier a suferit arsuri de gradul 1 și 2.

Acesta a fost preluat de echipajul SMRUD și a fost transportat spre Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, unde este și în prezent internat.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close