Antena 3 CNN Actualitate Locale Simona, o tânără însărcinată şi mămică a două fetiţe, a fost găsită moartă în casă, în Borşa

Simona, o tânără însărcinată şi mămică a două fetiţe, a fost găsită moartă în casă, în Borşa

Simona, o tânără însărcinată în vârstă de 32 de ani şi mămică a două fetiţe, a fost găsită moartă în casă, în apartamentul său din Borşa, judeţul Maramureş.

Simona, o tânără însărcinată şi mămică a două fetiţe, a fost găsită moartă în casă, în Borşa
Sursa foto: Facebook
de Vasile Dale    |    07 Iun 2021   •   13:18

Tânăra însărcinată şi mămică a două fetiţe a fost găsită fără viaţă, în urmă cu câteva zile, în apartamentul său din Borşa.

Trupul neînsufleţit al Simonei a fost găsit în sufrageria apartamentului, iar medicii chemaţi de urgenţă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Potrivit unor surse, tânăra ar fi luat mai multe medicamente antidepresive.

Poliţiştii criminalişti care au anchetat moartea tinerei nu au descoperit urme de violenţă pe corpul femeii, astfel că acesta a fost transportat la morga Spitalului Borşa pentru necropsie, expertiză medico-legală care va stabili cauza exactă a morţii.

Tânăra ar fi suferit depresie şi chiar ar mai fi fost internată de câteva din această cauză.

Metode de ajutor pentru cei care suferă de depresie

"Simți că lumea îți fuge de sub picioare? Ai ajuns la capătul puterilor? Ia legătura cu noi ACUM! Suntem aici, 24 de ore din 24, pentru tine!". Aşa sună mesajul lansat de "despreHUB" - primul HUB antidepresie din România.

Astfel, adolescenţii care trec printr-o perioadă grea pot primi ajutor doar printr-un simplu apel gratuit la numărul 0374.456.420.

Specialiştii de la Helpline au explicat că apelurile sunt confidenţiale.

"Chiar dacă simți că lumea îți fuge de sub picioare și că viața nu mai este despre tine, ci despre suferința pe care o simți, soluții există întotdeauna. Haide să le discutăm împreună, pas cu pas, în ritmul tău, așa cum te simți confortabil", este mesajul cu care sunt întâmpinate persoanele care au nevoie de ajutor.

×
Subiecte în articol: Borșa Maramureș
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close