Antena 3 CNN Actualitate Locale Ea este Casandra, tânăra de 17 ani care a murit în accidentul de la Babadag, Tulcea. "Ai lăsat în urmă un gol enorm și o durere nesfârșită"

Ea este Casandra, tânăra de 17 ani care a murit în accidentul de la Babadag, Tulcea. "Ai lăsat în urmă un gol enorm și o durere nesfârșită"

Casandra a murit la doar 17 ani, în accidentul produs astăzi în localitatea Babadag, din Tulcea. Familia și prietenii sunt îndurerați.

Ea este Casandra, tânăra de 17 ani care a murit în accidentul de la Babadag, Tulcea. "Ai lăsat în urmă un gol enorm și o durere nesfârșită"
de Ioana Mircea    |    26 Ian 2023   •   23:30

În accidentul tragic petrecut astăzi după amiază, pe drumul european E87, între localitățile Două Cantoane și Babadag, doi tineri au murit, printre care și Casandra.

În mașina făcută zob se aflau trei victime, un băiat de 15 ani, care a murit, șoferul de 21 de ani, care a fost transportat în comă la spital și Casandra de 17 ani care și-a pierdut viața.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Fata, din localitatea Camena, județul Tulcea, a lăsat în urma sa o familie îndurerată. Casandra mai avea o soră, iar părinții celor două fete se mândreau foarte mult cu ele.

Prietenii au început deja să trimită mesaje de condoleanțe pe Facebook.

Citește și: O fată de 17 ani și un băiat de 15 ani au murit pe loc într-un accident teribil, în Tulcea. Șoferul de 21 de ani este în comă

"Ai lăsat în urmă un gol enorm și o durere nesfârșită. Sincere condoleanțe familiei ! Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Dumnezeu să te ierte,suflet frumos.", sunt câteva dintre mesaje.

×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close