Antena 3 Actualitate Locotenentul protestatar de la Universitate a fost pedepsit. Vezi ce sentinţă a primit

Locotenentul protestatar de la Universitate a fost pedepsit. Vezi ce sentinţă a primit

de Antena3.ro    |    06 Feb 2012   •   23:00
Locotenentul protestatar de la Universitate a fost pedepsit. Vezi ce sentinţă a primit Foto: Antena 3

Consiliul de judecată al ofiţerilor din Flotila 71 Aeriană din Câmpia Turzii, a hotărât în unanimitate, luni, trecerea în rezervă a locotenentului Gheorghe Alexandru, care a protestat în Piaţa Universităţii, informează Mediafax.

Decizia a fost luată după analiza abaterilor de la ordinea şi disciplina militară comise de locotenentul Gheorghe Alexandru, constatându-se că ofiţerul este vinovat de încălcarea prevederilor Legii nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare şi a altor prevederi ale regulamentelor militare.
   
Măsura a fost adoptată în conformitate cu dispoziţiile articolului 85 din Legea nr. 80/1995. Consiliul de judecată a fost format din cinci ofiţeri, cu grade de la locotenent la comandor, colegi de unitate ai locotenentului Gheorghe Alexandru. Procedural, această decizie se înaintează spre aprobare comandantului unităţii militare căreia îi aparţine locotenentul şi apoi, pe cale ierarhică, la conducerea Statului Major al Forţelor Aeriene.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close