Antena 3 CNN Actualitate Mama unei fetițe internată la Spitalul din Onești trage un semnal de alarmă: ”În spital e frig, iar afară ninge. Mi-am găsit copilul bocnă”

Mama unei fetițe internată la Spitalul din Onești trage un semnal de alarmă: ”În spital e frig, iar afară ninge. Mi-am găsit copilul bocnă”

Mama unei fetițe internată la Spitalul din Onești trage un semnal de alarmă: ”În spital e frig, iar afară ninge. Mi-am găsit copilul bocnă”
Sursa foto: Foto: Pexels
26 Noi 2019   •   09:33

În spitalul din Onești este frig chiar dacă afară ninge, susține o mamă a cărui copil s-a îmbolnăvit și mai tare din această cauză, după ce a fost internat cu pneumonie. Femeia le-a povestit jurnaliștilor că a încercat să izoleze ușa de la salon cu un cearșaf, pentru a păstra căldura, dar i s-a interzis acest lucru, deși chiar medicii apelează la această metodă, scrie hotnews.ro.

Femeia și-a internat fata vineri la Spitalul din Onești din cauză că avea pneumonie. Încă de când a ajuns în salon era frig, susține ea. Din această cauză, copila s-ar fi îmbolnăvit și mai tare, spune mama.

”M-a revoltat frigul din camere, nu zic că este non-stop frig, pentru că este centrala pornită, doar că merge doar ziua și până la 12 noaptea. De la 12 până la 6-7 dimineața e rece. Mi-am găsit copilul bocnă. Ea are pneumonie și pentru pneumonie nu face bine aerul ăsta rece”, a declarat mama fetiței.

”Vineri după-amiază nu era căldură deloc. Atunci începuse să ningă. Nu era căldură deloc, abia seara pe la 6-7 au pornit centrala și nici atunci nu dăduseră să frigă caloriferele. Erau 19-20 grade în calorifere”, a mai spus aceasta.

Femeia spune că în salon există un singur calorifer, care nu poate face față. Ea a povestit că a încercat să izoleze ușa de la salon, dar nu a fost lăsată, deși până și medicii fac asta pentru a păstra cald în cabinetele lor. ”Nici ușile nu sunt izolate, uneori la uși pui cerșaful pe jos ca să poți să ai oleacă de izolație, dar nici atunci, ți-l dă la o parte. Nu ai voie să pui cerșaful. La cabinete la medici, ei le țin, dar noi nu avem voie. Am zis despre frig. Asistentele sună jos la centrală și le spun să dea căldură și ei spun că așa e programul de dat”, a mai spus mama fetei.

 

×
Subiecte în articol: pneumonie
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close