Antena 3 CNN Actualitate Mesajul emoționant postat de mama Melisei, tânăra ucisă în Grădina Botanică din Craiova, la aproape o lună de la tragedie: ”Un semn de ne-ai mai da...”

Mesajul emoționant postat de mama Melisei, tânăra ucisă în Grădina Botanică din Craiova, la aproape o lună de la tragedie: ”Un semn de ne-ai mai da...”

Mama Melisei, tânăra ucisă în Grădina botanică din Craiova, a postat un mesaj emoționant, la aproape o lună de la tragedie.

Mesajul emoționant postat de mama Melisei, tânăra ucisă în Grădina Botanică din Craiova, la aproape o lună de la tragedie: ”Un semn de ne-ai mai da...”
de Andreea Ştefan    |    22 Iul 2023   •   20:41

A trecut aproape o lună de la tragedia de la Grădina Botanică din Craiova, în care Meliss, o fată de doar 14 ani a fost ucisă, iar prietenul său în vârstă de 19 ani a fost rănit grav.

Meliss era pasionată de muzică, o pasiune pe care o împărtășea cu Emanuel Bădică, băiatul cu care era în parc.

Mama Melisei, Ana Maria Lungu, a postat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare, alături de un filmuleț.

În clipul video este chiar Meliss, cântând.

Citește și: Biletul de adio lăsat de mama Melisei, înainte să dispară: "Eu nu pot să trăiesc fără Meliss". Tânăra ucisă în Grădina botanică din Craiova a fost înmormântată

”Copilul meu drag...

Vocea și zâmbetul tău de înger încântă tot cerul, acolo unde ești tu acum! Un semn de ne-ai mai da, să te mai auzim, să te mai vedem și noi.... te iubim nespus de mult!”, a scris mama Melisei pe Facebook.

Copilul meu drag... Vocea si zambetul tau de inger incanta tot cerul, acolo unde esti u acum! Un semn de ne-ai mai da, sa te mai auzim, sa te mai vedem si noi.... te iubim nespus de mult!

Publicată de Ana-Maria Lungu pe Joi, 20 iulie 2023

×
Subiecte în articol: Grădina botanică Meliss Craiova
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close