Antena 3 CNN Actualitate Locale Biletul de adio lăsat de mama Melisei, înainte să dispară: "Eu nu pot să trăiesc fără Meliss". Tânăra ucisă în Grădina botanică din Craiova a fost înmormântată

Biletul de adio lăsat de mama Melisei, înainte să dispară: "Eu nu pot să trăiesc fără Meliss". Tânăra ucisă în Grădina botanică din Craiova a fost înmormântată

Mama Melisei, fata care a fost înjunghiată mortal în Grădina botanică din Craiova, a dispărut duminică şi a lăsat un mesaj de adio.

Biletul de adio lăsat de mama Melisei, înainte să dispară: "Eu nu pot să trăiesc fără Meliss". Tânăra ucisă în Grădina botanică din Craiova a fost înmormântată
de Loredana Chimoiu    |    03 Iul 2023   •   08:42

Cel care a dat alarma a fost tatăl Melisei Lungu. Bărbatul a sunat la 112 și a anunțat faptul că nu mai reușește să ia legătura cu soția sa, după ce aceasta i-a trimis mai multe mesaje cu tentă sinucigașă.

"Te iubesc foarte mult, să ai grijă de Alice, eu nu pot să trăiesc fără Meliss", este unul dintre mesajele trimise de femeie.

Mai multe echipaje de poliție au plecat în căutarea Anei Maria Lungu. Femeia a fost găsită în apropierea locului unde Melisa a fost ucisă în urmă cu câteva zile. 

Din fericire, mama Melisei nu apucase să facă niciun gest necugetat. Era doar extrem de agitată și cerea în permanență să fie lăsată în pace. 

Citeşte şiRăsturnare de situaţie în cazul crimei din Grădina botanică din Craiova. Fata a sunat la 112 înainte de a fi ucisă

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Echipajul SMURD ajuns la fața locului i-a acordat primul-ajutor. Femeia a fost cooperantă și nu a dorit să urce în ambulanță.

Tragedia s-a întâmplat în urmă cu o săptămână. Tânărul de 19 ani, înjunghiat la Grădina Botanică din Craiova, s-a trezit din comă, însă starea lui rămâne extrem de gravă din cauza multiplelor răni de cuțit.

Elevul ucigaș va fi supus unei expertize psihiatrice. El și-a recunoscut faptele în fața procurorilor.

Le-a spus acestora că îi pare rău ca a ucis-o pe fata de 14 ani.

Avocatul lui susține că puseul de furie a fost provocat de celălalt băiat care l-a întrebat de ce se uita așa insistent la adolescenta ucisă.

×
Subiecte în articol: Melisa Craiova Grădina botanică
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close