Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Radu Berceanu a făcut o vizită neanunţată la Spitalul CF 2 (VIDEO)

Ministrul Radu Berceanu a făcut o vizită neanunţată la Spitalul CF 2 (VIDEO)

Ministrul Radu Berceanu a făcut o vizită neanunţată la Spitalul CF 2 (VIDEO)
Sursa foto: berceanu
25 Apr 2010   •   21:20

Vizită neaşteptată a lui Radu Berceanu la spitalul CF 2. După ce 6 luni de zile a ignorat sesizările la adresa conducerii spitalului, Ministrul Transporturilor a fost în inspecţie duminică după-amiază. Berceanu a vrut să vadă ce se întâmplă la spitalul unde mai multe femei au fost la un pas de moarte din cauza unor infecţii survenite în urma intervenţiilor chirurgicale.

Radu Berceanu a ajuns la spital duminică după-amiază, fără să-şi anunţe în prealabil vizita. N-a vrut să declare nimic ziariştilor, deşi întrebările legate de ceea ce se întâmplă în aceste momente la spitalul CF2 sunt multe, iar răspunsurile întârzie să apară. Ministrul chiar a fost deranjat de prezenţa presei.

Până acum, Ministrul Transporturilor nu a făcut decât să îl demită pe managerul Constantin Tănase. Un manager care oricum ocupa ilegal postul, pentru că mandatul îi expirase încă din noiembrie anul trecut. În toată această perioadă Rdau Berceanu a ignorat teancul de memorii care sesizau problemele de la CF2 şi care, dacă ar fi fost luate în calcul, ar fi evitat poate situaţia în care au ajuns cele două femei infectate în spital, în timpul operaţiilor.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Berceanu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close