Antena 3 CNN Actualitate Momente GRELE pentru manelistul Dan Bursuc. Soţia şi fiul acestuia, RĂNIŢI într-un accident

Momente GRELE pentru manelistul Dan Bursuc. Soţia şi fiul acestuia, RĂNIŢI într-un accident

Momente GRELE pentru manelistul Dan Bursuc. Soţia şi fiul acestuia, RĂNIŢI într-un accident
de O.P.    |    05 Iun 2014   •   05:59

Soţia manelistului Dan Bursuc şi fiul acestuia au ajuns la spital, după ce taxi-ul în care se aflau a fost lovit de un tramvai, în zona Răzoare din Capitală.

Din primele cercetări se pare că şoferul taximetrului a virat fără să se asigure, iar vatmanul nu a mai putut face nimic ca să evite impactul.  În taxi erau două femei şi doi copii. Cel mai grav rănit a fost taximetristul, care a rămas încarcerat şi a fost scos din maşină de către pompieri.

Atât şoferul autoturismului cât şi cei trei pasageri răniţi, au fost transportaţi la spital.Soţia şi fiul lui Dan Bursuc se grăbeau să ajungă la ziua de naştere a unei fetiţe.

Cu ei în taxi se mai aflau o femeie si un copil. Cand au ajuns in dreptul restaurantului, şoferul neatent a virat la dreapta fără să se asigure, iar vatmanul nu a mai putut evita impactul.

Impactul a fost atât de puternic încât picioarele taximetristului au rămas prinse sub bord. Soţia manelistului Dan Bursuc s-a lovit puternic la cap şi a fost trasportată la spital. Pentru că acuzau dureri şi ceilalţi pasageri au fost transportaţi la spital pentru investigaţii.

Cercetările de la faţa locului au arătat că vinovat de producerea accidentului este taximetristul.

Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Din cauza accidentului circulaâia tramvaielor pe şoseaua Progresu a fost oprită aproape două ore.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close