Antena 3 CNN Actualitate Monica Pop, despre cazul deputatului AUR: "Eu o condamn şi pe soţie. Nu are de ce o femeie să stea cu un asemenea om"

Monica Pop, despre cazul deputatului AUR: "Eu o condamn şi pe soţie. Nu are de ce o femeie să stea cu un asemenea om"

Medicul Monica Pop a spus, referitor la cazul deputatului AUR care şi-a bătut soţia, că le sfătuieşte pe toate femeile bătute de bărbaţi să plece imediat. 

de Georgiana Adam    |    08 Ian 2023   •   13:59

În plus, cunoscutul medic spune că nu înţelege de ce soţia deputatului AUR Dumitru Viorel Focșa mai era împreună cu acesta, pentru că nu ar fi prima dată când o bate.

"Nu mai vreau să aud cuvântul "parlamentar" lângă acest om, este de neînchipuit ce a făcut. Nu se poate ca un bărbat să ridice mâna asupra unei femei, indiferent ce ar fi făcut doamna. Acesta este un aspect.

În al doilea rând, eu o condamn şi pe doamna, pentru că înţeleg că nu este deloc prima dată. Nu are ce să caute o femeie să stea cu un asemenea om.

Şi, în al treilea rând, cât de mare e ruşinea parlamentarilor care i-au luat apărarea. Nu se poate aşa ceva. El nu mai are ce să mai caute în Parlament.

(...) Mai mult, le sfătuiesc pe toate femeile care păţesc aşa ceva să plece la momentul oportun. Mi se pare un tupeu şi o obrăznicie şi o lipsă de moralitate dusă la extrem", a spus dr. Monica Pop, duminică, la Antena 3 CNN.

Biroul Național de Conducere al AUR a decis sâmbătă să îl excludă pe Dumitru Viorel Focșa din partid, după ce acesta și-a agresat fizic soția în timpul unui scandal casnic. 

Gestul comis de deputatul Dumitru Viorel Focșa este incompatibil cu calitatea de membru de partid și cu demnitatea de parlamentar, se arată într-un comunicat al partidului AUR, remis presei.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close