Antena 3 CNN Actualitate Informații noi din culisele nunții anului. Fostul principe Nicolae și Alina Binder au dezvăluit totul

Informații noi din culisele nunții anului. Fostul principe Nicolae și Alina Binder au dezvăluit totul

Informații noi din culisele nunții anului. Fostul principe Nicolae și Alina Binder au dezvăluit totul
Sursa foto: foto- captura Antena 3
15 Mai 2018   •   12:55

Nicolae Medforth Mills a vorbit pentru prima oară public despre cum va arăta nunta anunţată pentru această toamnă cu Alina-Maria Binder. Vor fi invitaţi din 13 ţări, dar şi, speră el, membri ai familieri regale a României. Cei doi au povestit cum a avut loc momentul cererii în căsătorie, dar şi cum va arăta rochia de mireasă.

Nicolae a mărturisit că a ales Sinaia drept loc pentru nuntă pentru că este un oraş în care atât el, cât şi Alina se simt acasă. Acesta a vorbit despre însemnătatea zonei pentru familia regală dar şi despre puţinele amintiri pe care le are în Sinaia. Aici vor veni în toamnă reprezentanţi ai caselor regale din Europa şi, dacă vor acepta invitaţia, membri ai familiei regale a României.

Ceremnonia religioasă dar şi nunta propriu-zisă ar urma să fie organizate după modelul tradiţional românesc, spun viitorii soţi. Vor fi şi unele mici schimbări pentru ca oaspeţii, care vin din medii culturale diferite, să se simtă bine.

Povestea de dragoste dintre Nicolae şi Alina a început cu doi ani înainte de cererea în căsătorie. Iar aceasta din urmă a urmat tiparul clasic: cererea mâinii de la părinţi şi apoi surpriza inelului. Punctul culminant a avut loc în Cornwall, Marea Britanie, acolo unde Nicolae a decis să organizeze o excursie misterioasă ca să îşi surprindă iubita.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close