Antena 3 CNN Actualitate Ponta: M-a deranjat că Băsescu mi-a băgat cuţitul pe la spate, nu că m-a apostrofat în public

Ponta: M-a deranjat că Băsescu mi-a băgat cuţitul pe la spate, nu că m-a apostrofat în public

Ponta: M-a deranjat că Băsescu mi-a băgat cuţitul pe la spate, nu că m-a apostrofat în public
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    16 Aug 2012   •   16:34

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că ceea ce l-a deranjat la Traian Băsescu a fost faptul că i-a băgat cuţitul pe la spate, şi nu că l-a "apostrofat" în public.

"Ce m-a deranjat pe mine la domnul Traian Băsescu nu a fost faptul că m-a apostrofat în public, ci faptul că mi-a băgat cuţitul pe la spate, asta m-a deranjat. Fac un apel către domnul Traian Băsescu - acesta să ţină cont de cei 7,5 milioane de oameni care au votat împotriva lui. Dacă îi mai şi anchetează, ura lor o să crească şi vor ajunge să-l urască la fel cum l-au urât pe Ceauşescu", a spus premierul, citat de Mediafax.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Târgu Jiu, într-o conferinţă de presă, că ceea ce se întâmplă în prezent cu anchetele procurorilor de la DNA nu este normal şi că aceştia au creat "un sentiment de teroare naţională".

"Tot ce se întâmplă acum cu anchetele procurorilor de la DNA nu este normal. Au creat realmente un sentiment de teroare naţională, iar acest lucru este profund nedemocratic. Aşa ceva nu se va face niciodată sub autoritatea mea, ca ministru al Justiţiei. Nu cred că trebuie să tăcem din gură când este vorba despre astfel de abuzuri, tăceam în anii `80, nu acum. Nu cred că domnul Antonescu a greşit cu ceva sau că îngrădeşte justiţia, el doar a pus nişte întrebări la care se cer nişte răspunsuri", a declarat Victor Ponta.

În aceeaşi conferinţă de presă, premierul Victor Ponta a spus că se înţelege excepţional de bine cu preşedintele interimar, Crin Antonescu, coabitând excelent cu acesta.

"O spun acum pentru că vreau s-o lămuresc de tot. Mă înţeleg excepţional de bine cu preşedintele interimar. Eu coabitez excelent cu domnul Crin Antonescu, nu avem niciun fel de neînţelegere", a conchis Victor Ponta.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close