Antena 3 CNN Actualitate El este principalul suspect în cazul dublei crime de la Iași. Tânăr marocan, student la Medicină - secția Franceză

El este principalul suspect în cazul dublei crime de la Iași. Tânăr marocan, student la Medicină - secția Franceză

Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași a cerut arestarea în lipsă a marocanului Ahmed Sami El Bourkadi. Acesta este student la UMF Iași, secția franceză, și ar fi autorul principal al asasinatelor din vila de la Moara de Vânt. 

El este principalul suspect în cazul dublei crime de la Iași. Tânăr marocan, student la Medicină - secția Franceză
de Mia Lungu    |    13 Dec 2021   •   12:14

Marocanul Ahmed Sami El Bourkadi este, până în acest moment, principalul suspect în cazul studenților uciși la finalul săptămânii trecute la Iași, dar anchetatorii bănuiesc că ar fi avut un complice. 

Suspectul a fost identificat în cursul zilei de duminică, dar nu a fost găsit de către polițiști. Astfel că, pe numele său, a fost emis un mandat de arestare în lipsă, pentru a putea fi dat în urmărire generală.

El Bourkadi era student la Medicină, Secția Franceză, potrivit informațiilor de pe site-ul facultății UMF Iași.

Până în prezent, nu a fost stabilit cu exactitate mobilul crimelor. Deși au dispărut câteva obiecte din casă, nu este clar dacă jaful a fost scopul principal al crimelor. Se pare că suspectul era din anturajul victimelor, astfel că sunt luate în considerare și alte ipoteze: o răzbunare sau un conflict spontan.

×
Parteneri
Ana Morodan, plasată sub control judiciar după ce a fost prinsă drogată
x close