Antena 3 CNN Actualitate "Prea puţini dintre noi mai suntem oameni". Profesoara studentului din Piteşti găsit mort în cămin, mesaj emoţionant

"Prea puţini dintre noi mai suntem oameni". Profesoara studentului din Piteşti găsit mort în cămin, mesaj emoţionant

Ioana Fratea, lector universitar doctor în cadrul Facultăţii de Psihologie din Piteşti, profesoara studentului găsit mort în camera de cămin, a transmis un mesaj emoţionant după tragedie.

"Prea puţini dintre noi mai suntem oameni". Profesoara studentului din Piteşti găsit mort în cămin, mesaj emoţionant
Sursa foto: Facebook | Ioana Fratea
de Georgiana Adam    |    04 Mai 2023   •   09:37

Andrei, un tânăr în vârstă de 23 de ani, student la Psihologie, a fost găsit mort, în camera de cămin din Piteşti, iar medicii chemaţi de urgenţă la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Poliţiştii au deschis o anchetă, însă principala ipoteză este cea a unei sinucideri. Ioana Fratea, profesoara de psihologie a lui Andrei, a scis un mesaj emoţionant pe o reţea de socializare.

Citeşte şi: Un tânăr a fost găsit spânzurat într-un cămin studențesc, la Pitești | Ce au descoperit anchetatorii după verificări

"Depresia și anxietatea reprezintă 'cancerul' zilelor noastre. Este un 'cancer' tăcut, care îți consumă întreaga ființă, fără ca cei din jurul tău să poată să realizeze acest fapt, de cele mai multe ori! Din nefericire, azi, studentul meu a plecat din această lume mult prea devreme, mult prea crunt, pentru că a pierdut lupta cu boala!

Da, de multe ori am stat și m-am gândit la faptul că a fi profesor de Psihologie nu înseamnă a fi terapeutul studenților tăi, dar, ce nu înțelege multă lume, nu înțelege că a fi psiholog înseamnă a avea o anumită structură a personalității, un anumit nucleu empatic, o anumită înclinație în a percepe durerea și suferința! Mai mult de atât, mulți dintre studenții la Psihologie vin să studieze pentru a găsi răspunsuri la experiențele avute, pentru a căuta explicații, pentru a găsi sau redescoperi țelul, sensul!

Prea puțin interes este din păcate pentru sănătatea mintală, prea puțini dintre noi mai suntem oameni! În goană după senzațional uitați esența, sunt copii care mor pentru că durerea lor a fost atât de mare încât nu au mai putut continua călătoria aceasta numită viață! Sunt în fața acestei tragedii și cu durere în suflet, pot spune decât-Drum lin în lumină, eu nu te voi uita! Dumnezeu să-l ierte!", a scris profesoara.

Depresia si anxietatea reprezinta "cancerul" zilelor noastre...Este un " cancer" tacut, care iti consuma intreaga...

Publicată de Ioana Fratea pe Luni, 1 mai 2023

×
Subiecte în articol: Pitești student
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close