Antena 3 CNN Actualitate Protest în Parlament. Un fost deţinut politic s-a rugat în genunchi ca foştii comunişti să fie scoşi din viaţa publică

Protest în Parlament. Un fost deţinut politic s-a rugat în genunchi ca foştii comunişti să fie scoşi din viaţa publică

Protest în Parlament. Un fost deţinut politic s-a rugat în genunchi ca foştii comunişti să fie scoşi din viaţa publică
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    28 Feb 2012   •   17:30

Un fost deţinut politic a provocat un scandal la comisia juridică, unde s-au discutat modificările la legea lustraţiei. Omul a protestat vehement faţă de faptul că foştii procurori militari nu au fost pedepsiţi.

Constantin Soare spune că a fost deţinut politic şi că a  avut mult de suferit de pe urma Securităţii. Omul s-a rugat în genunchi în faţa comisiei să-i scoată din viaţa publică pe foştii comunişti.

Omul spune că poporul român are dreptul să ştie ce s-a întâmplat în timpul Revoluţiei, dar şi pe vremea comuniştilor. "Toţi procurorii m-au omorât în 1981. Toţi procurorii m-au tocat la Securitate. Ca pe-un câine m-au tocat. Şi dumneavoastră nu sunteţi în stare după 22 de ani să aduceţi lumină în ţara asta", a spus acesta.

Legea Lustraţiei a fost adoptată de Camera Deputaţilor
. Conform legii, un procuror comunist care a făcut poliţie politică nu mai poate face parte din actuala viaţă politică.Citeşte şi : Mircea Duşa, deputat PSD: Legea lustraţiei a fost modificată "pe picior" de PDL, pentru anumite persoane 

×
Subiecte în articol: comisia juridica comunisti

Alarmă în spitale, medici de negăsit

Bolnavii de la spitalele mici din Suceava, puşi pe drumuri

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close