Antena 3 Actualitate Ramona Ioana Bruynseels, critici la adresa politicienilor români: „Nu au suficient respect față de noi toți”

Ramona Ioana Bruynseels, critici la adresa politicienilor români: „Nu au suficient respect față de noi toți”

17 Sep 2019   •   19:39
Ramona Ioana Bruynseels, critici la adresa politicienilor români: „Nu au suficient respect față de noi toți”
Sursa foto: Foto: captura Antena 3

Ramona Ioana Bruynseels, candidata Partidului Puterii Umaniste la Președinția României, a criticat politicienii români, spunând că „nu au suficient respect față de noi toți”. 

„Moralitatea politicienilor noștri de până acum mă încurajează să cred că orice e posibil. Știm și noi că viața bate filmul în România. Și asta derivă din faptul că politicienii noștri nu au suficient respect față de noi toți. Pentru că, dacă ne-ar respecta și s-ar respecta pe ei însiși, atunci ar reacționa cu totul altfel. Cred că ei sunt foarte mândri de istoria lor, ceea ce înseamnă că nu sunt la fel de mândri de prezentul lor, și atunci încearcă să se identifice și să ne convingă și pe noi că au o istorie solidă și au personalități la care ar trebui să ne gândim și care probabil că într-un fel îi și sprijină”, a spus Ramona Ioana Bruynseels la Antena 3. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close