Antena 3 CNN Actualitate Religie SFÂNTUL ALEXANDRU. Ce se spune despre persoanele care poartă numele de Alexandru și Alexandra

SFÂNTUL ALEXANDRU. Ce se spune despre persoanele care poartă numele de Alexandru și Alexandra

SFÂNTUL ALEXANDRU. Ce se spune despre persoanele care poartă numele de Alexandru și Alexandra
30 Aug 2017   •   13:17

SFÂNTUL ALEXANDRU. În fiecare an, pe 30 august, creştinii ortodocşi îl sărbătoresc pe SFÂNTUL ALEXANDRU, cel supranumit ”protectorul omenirii”. Sfântul Alexandru este unul dintre cei mai mari ierarhi ai Bisericii și un apărător neînfricat al credinței creștine.

SFÂNTUL ALEXANDRU. Iată câteva predispoziții ale persoanelor care poartă numele Alexandru/Alexandra, potrivit ziarulunirea.ro:

Sociabile, independente, optimiste, joviale, despre persoanele cu numele Alexandru se spune că sunt indragostite de libertate. Sunt firi energice, distinse, seducatoare, inzestrate chiar cu o anumita carisma. Mereu cu zambetul pe buze, Alexandru se face repede remarcat si indragit. Ii place sa comunice si apreciaza in mod deosebit activitatile in echipa. Tandru, sensibil si generos, Alexandru incearca sa fie mereu pe placul celor din jur.

Despre Alexandra se crede ca este puternica, ambitioasa si curajoasa. Partenerul ei de viata trebuie sa fie la inaltime! Stie sa fructifice sansele care i se ofera si poate face cariera in domenii precum finante, justitie, audiovizual, jurnalism sau sport.

×
Subiecte în articol: alexandra calendar
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close