Antena 3 Actualitate Remus Borza se compară cu Donald Trump: ”E ca și mine, mai puțin convențional”

Remus Borza se compară cu Donald Trump: ”E ca și mine, mai puțin convențional”

15 Noi 2016   •   15:59
Remus Borza se compară cu Donald Trump: ”E ca și mine, mai puțin convențional”
Sursa foto: Foto: Facebook

Alegerea lui Donald Trump ca viitor președinte al Statelor Unite a creat un val de uimire, dar și admirație printr politicienii români. Este și cazul lui Remus Borza, salvatorul Hidroelectrica. Politicianul susține că seamănă foarte mult cu miliardarul american.

”După război, mulți viteji se arată. Eu întotdeauna l-am susținut pe Donald Trump, pentru că e ca și mine, mai puțin convențional, mai puțin constipat sau conservator. Ieșim din acele canoane sau rigori de mesaj, de comunicare political corect. De mult ori mai scoatem o perlă. Ce e în gușă, și-n căpușă! Trump ne-a adus cu picioarele pe pământ și ne-a prezentat o altă Americă, nu atât de idilică și de perfectă. Și America are aceleași probleme, dacă nu mai multe decât avem noi. E o societate profund polarizată, în care 1% din populația Americii deține peste 90% din averea Americii. În ultimii 8-10 ani aproape că a dispărut clasa de mijloc. Au și ei probleme cu corupția. (...) Va fi o schimbare majoră de registru, pe care trebuie să o vedem corelată cu ce se întâmplă în jurul nostru”, a spus Remus Borza, la DCNews.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close