Antena 3 CNN Actualitate S-a deschis Târgul de Paște din Piața Constituției

S-a deschis Târgul de Paște din Piața Constituției

S-a deschis Târgul de Paște din Piața Constituției
Sursa foto: Foto: Pixabay
07 Apr 2017   •   11:26

Târgul de Paște din Piața Constituției s-a deschis vineri, 7 aprilie. Până pe 17 aprilie, bucureștenii se vor bucura de spectacole și concerte și vor admira expoziții de produse tradiționale, miei și iepuri, scrie Libertatea.

Târgul de Paște din Piața Constituției este deschis în periaoda 7-17 aprilie, de la ora 10:00, până la ora 18:00. Reunește 110 căsuțe cu produse autentice românești: obiecte sculptate în lemn, obiecte din sticlă, ceramică, tablouri, bijuterii și alte accesorii,  instrumente muzicale, ii și costume populare, icoane pictate, precum și preparate culinare — cozonaci, pască, prăjituri, plăcinte, ciocolată de casă, dulcețuri și siropuri.

Copiii se vor putea bucura, pe toată perioada târgului, de diferite ateliere, cu intrare gratuită — ateliere de face painting, de povești muzicale interactive, ateliere de creație cu accesorii din fetru, mărgele și paiete colorate, ateliere de colaje, de decorat ouă de Paște, de realizat coșuri de răchită ornate, baloane din nasturi, cârlige de rufe din lemn ornate sau ateliere de construit copaci din hârtie. Totodată, în fiecare zi, copiii se vor putea plimba cu trenulețul și caruselul.

×
Subiecte în articol: Paste pasti
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close