Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Cristina Cioran, în doliu. ”S-a luptat două luni cu bacteriile! Spitalul Bagdasar Arseni e infect!”

Cristina Cioran, în doliu. ”S-a luptat două luni cu bacteriile! Spitalul Bagdasar Arseni e infect!”

Cristina Cioran, în doliu. ”S-a luptat două luni cu bacteriile! Spitalul Bagdasar Arseni e infect!”
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/kcioran
de M.Z.    |    02 Mar 2017   •   00:29

Actrița Cristina Cioran este în doliu, după ce mătușa ei a murit după ce s-a luptat cu două infecții, în timp ce era internată la spitalul Bagdasar Arseni, din Capitală.

Anunțul a fost făcut de actriță pe contul de socializare.

Postarea ei vine în aceeași zi în care jurnalistul Cătălin Tolontan a prezentat un caz dramatic legat de infecţiile intraspitaliceşti.

Matusa mea a murit pe 30 decembrie dupa ce s-a luptat doua luni cu bacteriile! Mda, Bagdasar Arseni e infect!!!! S a luptat tare! Cu toata inima ei! Si a dorit foarte tare sa reziste! Plin de bacterii peste tot in spital! Toata lumea stie! Solutiile dezinfectante se dilueaza in spital de sute de ori! Pe la colturi ti se spune ca nu trebuia sa vii aici!!! Cu tot respectul pentru cativa oameni de acolo, medici si asistente, vreau sa va spun ca matusa mea a murit dupa ce a fost infectata cu 3 bacterii, una fiind Stafilococul buclucas.
Nu, domnule doctor, pacientii nu sunt izolati! Apartinatorii nu sunt dezinfectati, erau 4 halate jegoase pe care le roteam care cum veneam! in terapie intensiva e mizerie pe jos si multe altele. Asistentele, infirmierele si medicii ridica din umeri si merg mai departe. Si noi???? Doamne fereste sa ajungi la spital! As mai avea multe de spus, dar inca ma doare prea tare!
”, a scris Cristina Cioran, miercuri, pe pagina de Facebook.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close