Antena 3 CNN Actualitate Scandal uriaș în interiorul coaliției PSD - ALDE

Scandal uriaș în interiorul coaliției PSD - ALDE

Scandal uriaș în interiorul coaliției PSD - ALDE
11 Mai 2018   •   17:50

 

ALDE consideră că neînţelegerile dintre filiala sa din Giurgiu şi cea a PSD, generate de preluarea lacului de acumulare Grădinari în administrarea Consiliului Judeţean, pot fi depăşite la nivel local prin dialog.

"Este un lucru normal ca într-o coaliţie să mai apară şi divergenţe, dar ele pot fi depăşite prin intermediul unui dialog între parteneri. Orice problemă de interes local poate fi rezolvată la nivelul celor două filiale. Nu dorim să spunem că nu este vorba de un obiectiv important pentru coaliţia locală, ci doar că aceste lucruri nu pot reprezenta neînţelegeri la nivelul central al coaliţiei", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a ALDE.

Problema de interes local în judeţul Giurgiu poate fi soluţionată dacă cei implicaţi se vor aşeza la aceeaşi masă şi vor decide împreună ce este mai bine pentru comunitatea pe care o reprezintă.

"PSD şi ALDE se află într-un parteneriat la guvernare, al cărui principal obiectiv este acela de a asigura României dezvoltarea, iar cetăţenilor bunăstarea. Este un obiectiv asumat prin programul de guvernare votat de către majoritatea parlamentară şi pe care vrem să îl ducem la îndeplinire. Situaţia la care face referire Niculae Bădălău se referă la o problemă de interes local în judeţul Giurgiu şi care poate fi soluţionată dacă cei implicaţi se vor aşeza la aceeaşi masă pentru a discuta şi a decide împreună ce este mai bine pentru comunitatea pe care o reprezintă. Coaliţia PSD - ALDE a funcţionat bine până în acest moment pentru că ambele partide au fost preocupate de implementarea obiectivelor la care ne-am angajat în faţa cetăţenilor care ne-au votat. Pe mai departe ALDE va urmări, alături de partenerii din PSD, ca toate măsurile pe care le-a promis românilor să fie duse la îndeplinire, astfel încât să le asigurăm acestora un trai mai bun", se precizează în postarea de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: scandal PSD ALDE
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close