Antena 3 CNN Actualitate Șeful Poliției din Câmpia Turzii, prins beat la volan. Bărbatul a refuzat testarea cu etilotestul

Șeful Poliției din Câmpia Turzii, prins beat la volan. Bărbatul a refuzat testarea cu etilotestul

Şeful Poliţiei din Câmpia Turzii a fost prins beat la volan! Comandantul mirosea puternic a alcool, când fost oprit în trafic, în timpul unei razii organizate chiar de subalternii săi, spun oamenii prezenţi la faţa locului. Şeful poliţiei a refuzat să fie supus probei cu etilotestul şi a fost dus la spital pentru a i se recolta probe de sânge.

Șeful Poliției din Câmpia Turzii, prins beat la volan. Bărbatul a refuzat testarea cu etilotestul
Sursa foto: Foto: pixabay.com
10 Ian 2020   •   08:05

Pe o stradă din oraș a fost tras pe dreapta de un filtru al polițiștilor din Cluj Napoca veniți la Câmpia Turzii pentru a depista șoferii băuți la volan. În momentul în care agențîi au vrut să îl supună pe șeful poliției testării cu aparatul etilotest acesta a refuzat. Polițiștii l-au dus pe acesta la spitalul din Câmpia Turzii pentru a-i preleva probe de sânge.

Dacă testarea cu aparatul etilotest poate fi refuzată, prelevarea probelor biologice este obligatorie, în caz contrar cel care refuză se alege cu dosar penal. Comandantul poliției a acceptat să îi fie prelevate două probe de sânge la interval de o oră, însă rezultatul de la IML, acolo unde vor fi trimise aceste probe se vă afla abia în câteva zile sau chiar o săptămână.

Oricum incidentul nu a decurs așa cum se întâmplă de obicei, s-a creat puțin agitație printre polițiștii de aici, astfel că la spital atunci când i-au fost prelevate probele a venit chiar șeful biroului rutier de la Cluj pt a supraveghea întreaga operațiune. Deși martorii spun că polițistul mirosea a alcool doar rezultatul probelor biologice va stabili dacă acesta s-a urcat beat la volan sau nu.

×
Subiecte în articol: Campia Turzii Politie
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close