Antena 3 CNN Actualitate Semnificatia magica a lui 11.11.2015! Vezi ce se intampla azi cu viata ta

Semnificatia magica a lui 11.11.2015! Vezi ce se intampla azi cu viata ta

Semnificatia magica a lui 11.11.2015! Vezi ce se intampla azi cu viata ta
11 Noi 2015   •   11:36

Ti s-a intamplat si tie sa vezi numere reptitive? Cu siguranta te-ai intrebat de ce se intampla acest lucru. Data de 11.11.2015 este considerata a fi o zi importanta.

11:11
este una dintre cele mai intalnite sincronicitati si din punct de vedere spiritual, 11 ar fi de fapt un semnal pe care Universul ni-l da atunci cand ne aliniem la ordinea lui, 11:11 este considerat "codul trezirii".

Numarul 11 semnifica rabdarea, spiritualitatea, sensibilitatea, intuitia, compasiunea si idealismul. Oamenii care sunt atrasi de numarul 11 si de aceasta sincronicitate opereaza la un alt nivel energetic decat majoritatea celorlalti si cand doi oameni cu aceasta vibratie se intalnesc, energia care se formeaza intre ei este foarte puternica.

11:11: Intalnirea dintre Flacarile Gemene

11:11 este in acelasi timp un semn al intalnirii dintre Flacarile Gemene, aflam via Elephan Journal. Flacarile Gemene sunt un simbol ezoteric si semnifica dragostea eterna si ideala intre doi iubiti. Intalnirea dintre flacarile gemene este considerata a fi o noua dimensiune in ceea ce priveste relatiile de iubire, pentru ca aceste relatii propulseaza cresterea individuala ajutand la evolutia umana. Tot mai mult, relatiile vor insemna o contributie la cresterea spirituala a omenirii. Persoana care reprezinta flacara noastra geamana nu va reprezenta doar cineva care ni se potriveste, ci o persoana care ne provoaca sa devenim fiinte mai bune.

Flacarile Gemene vibreaza la un nivel mai inalt decat Sufletele gemene. Potrivit mitologiei, Flacarile Gemene au fost create din aceeasi sursa de energie care a fost separata in doua suflete. Aceste suflete vor calatori pe Pamant pentru a invata dualitatea si lectiile vietii si se vor reincarna de mai multe ori, cu aceeasi dorinta foarte puternica de a se cauta unul pe celalalt. Cand iti intalnesti flacara geamana, ai acea senzatie a intoarcerii acasa.

Cand vedem 11:11, poate sa insemne si ca Flacara noastra Geamna este pregatita sa apara in viata noastra. In astfel de momente, devenim mult mia atenti la energiile subtile din jurul nostru si la firul invizibil care ne leaga pe toti si pe taoate.

Cel mai important, atunci cand vedem 11:11 este sa fim atenti la semnele care ne sunt transmise in acea perioada si la visele pe care le avem. Continuarea aici.

×
Subiecte în articol: noiembrie zi
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close