Antena 3 CNN Actualitate Senatorul Mircea Geoană primit o amendă de 1.000 de lei. A fost citat ca martor într-un proces, dar nu s-a prezentat

Senatorul Mircea Geoană primit o amendă de 1.000 de lei. A fost citat ca martor într-un proces, dar nu s-a prezentat

Senatorul Mircea Geoană primit o amendă de 1.000 de lei. A fost citat ca martor într-un proces, dar nu s-a prezentat
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Mar 2013   •   12:54
Senatorul Mircea Geoană primit o amendă de 1.000 de lei pentru că nu s-a prezentat să dea declaraţii de martor în dosarul în care preşedintele grupului Interagro, Ioan Niculae, este judecat în legătură cu finanţarea partidelor, informează Mediafax.

Mircea Geoană a declarat că nu s-a prezentat pentru că nu a primit citaţia.

Mircea Geoană şi Viorel Hrebenciuc fuseseră citaţi să se prezinte miercuri la Judecătoria Sectorului 1, pentru a da declaraţii în calitate de martori în dosarul "mită la PSD", în care liderul PSD Brăila Gheorghe Bunea, Ioan Niculae şi directorul Viorel Bărac, de la Interagro, precum şi Gheorghe Teodorescu, de la INSOMAR, sunt judecaţi în legătură cu finanţarea partidelor politice.

De la proces au lipsit atât Mircea Geoană, cât şi Viorel Hrebenciuc. Pentru Hrebenciuc s-a prezentat un avocat, care a arătat că deputatul PSD este în imposibilitate de prezentare şi că va face dovada în acest sens la termenul următor.

Instanţa l-a audiat pe cumnatul lui Mircea Geoană, Ionuţ Costea, care a arătat că nu a fost implicat în niciun fel în campania prezidenţială în cazul căreia DNA a făcut cercetări şi că nu a vorbit nimeni cu el despre posibilitatea finanţării aceastei campanii.

Instanţa a stabilit următorul termen de judecată pentru 15 mai, termen la care vor fi citaţi în continuare Mircea Geoană şi ceilalţi martorilor care nu s-au prezentat miercuri.


 

×
Parteneri
Val de aer tropical în România. Unde vor fi peste 30 de grade
x close