Antena 3 CNN Actualitate Sergiu Băhăian, acuzat oficial de instigare la omor

Sergiu Băhăian, acuzat oficial de instigare la omor

Sergiu Băhăian, acuzat oficial de instigare la omor
Sursa foto: bahaian
03 Feb 2010   •   18:08

Sergiu Băhăian a fost acuzat de procurorii DIICOT Constanţa pentru omor. El este învinuit de instigare la două crime, fiind audiat miercuri pentru mai multe ore. Băhăian a fost reţinut pentru 29 de zile, pe 17 ianuarie.

Acuzaţiile se referă la moartea a două persoane despre care procurorii au date care îl incriminează pe Băhăian. Acesta este suspectat în cazul morţii altor doi oameni. În toate cele patru cazuri, Băhăian s-a declarat nevinovat şi spune că este vorba despre o răzbunare.

?Este învinuit pentru instigarea la două omoruri, nu la patru? a spus avocatul lui Sergiu Băhăian.



Băhăian a fost areatat preventiv pe 17 ianuarie, pentru 29 de zile, de înstanţa Tribunalul Ialomiţa. El fusese reţinut sâmbătă seară, pentru 24 de ore, într-un dosar privind infracţiuni economice.

Fostul patron al societăţii Sabina Product, este liderul celor care au executat asasinatele de la Constanţa, unde mai mulţi oameni au fost găsiţi îngropaţi de vii, susţin procurorii constănţeni. Băhăian a declanşat unul dintre cele mai mari scandaluri financiare din România în 1995 şi are la activ mai multe condamnări pentru evaziune fiscală.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: omor
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close