Antena 3 CNN Actualitate Sinucidere inexplicabilă la Craiova: Un bărbat şi-a tăiat gâtul, mâinile şi picioarele în timpul serviciului

Sinucidere inexplicabilă la Craiova: Un bărbat şi-a tăiat gâtul, mâinile şi picioarele în timpul serviciului

Sinucidere inexplicabilă la Craiova: Un bărbat şi-a tăiat gâtul, mâinile şi picioarele în timpul serviciului
Sursa foto: Foto: rt.com
21 Oct 2011   •   20:38

Sinucidere inexplicabilă chiar în fabrica Ford de la Craiova. Un şef de secţie şi-a luat viaţa la doi paşi de colegii lui. În zadar au încercat medicii să-l resusciteze, bărbatul pierduse prea mult sânge şi şi-a dat ultima suflare în braţele medicilor. Nu avea probleme la serviciu, spun colegii şi subalternii victimei. Cel mai probabil necazul venea din viaţa de familie.

Bărbatul lucra din 1991 în această fabrică. Astazi nu a vorbit cu nimeni. La un moment dat a plecat de lânga colegi fără nicio explicaţie. Pentru cănu se mai întorcea, unul dintre ei s-a dus să-l caute.

L-a găsit într-o baltă de sânge. Cu un cuter, îşi provocase mai multe răni la gât, la mâini şi la picioare.

Colegii au chemat imediat medicii care s-au chinuit mai bine de o oră să îl resusciteze. Ambulanţa fabricii l-a dus imediat la spital. Colegii nu-şi explică gestul.

Poliţiştii trebuie să stabilească ce s-a întâmplat, iar femeia care i-a stat alături în ultimii patru ani trebuie să-i anunţe mama şi sora plecate în Italia.

 


×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close