Antena 3 CNN Actualitate Sinucidere misterioasă. Un student din Cluj s-a aruncat de la etajul 9 al campusului

Sinucidere misterioasă. Un student din Cluj s-a aruncat de la etajul 9 al campusului

Sinucidere misterioasă. Un student din Cluj s-a aruncat de la etajul 9 al campusului
Sursa foto: Foto: VideoNews
29 Mai 2011   •   21:57

Sinucidere misterioasă într-un campus clujean. Un student de 22 de ani s-a aruncat de la etajul 9 al căminului în care stătea. Aparent, pentru că avea două restanţe. Camerele de supraveghere l-au surprins pe băiat cu doar câteva clipe înainte de a face gestul fatal.

Aproape o jumătate de oră au încercat medicii să-l readucă la viaţă. Tânărul se aruncase însă de la 20 de metri înălţime şi se izbise de asfalt.

A fost o sinucidere plănuită, spun angajaţii căminului. Camerele de supraveghere au înregistrat ultimele clipe de viaţă ale studentului. Locuia la etajul unu dar a urcat până la etajul 9 şi a intrat în bucătăria comună de pe palier. De acolo s-a aruncat. Era puţin după ora 5 dimineaţa.

Părinţii sunt împietriţi. Au venit într-un suflet de la Sighişoara. Nici ei, nici prietenii tânărului nu înţeleg de ce. Aparent, singura nemulţumire a lui Nicu, student la matematică-informatică, erau cele două restanţe.

Tânărul era destul de retras. Iubea calculatoarele şi petrecea mult timp în camera lui. Nu avea o prietenă.

Azi, părinţii tânărului au intrat pentru ultima oară în campusul clujean. Au strâns lucrurile fiului lor. Hainele, monitorul şi se pregătesc acum de înmormântare.

 

×
Subiecte în articol: campus Cluj sinucidere student
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close